Oplossingen

RTK ontvangers en basisstations voor uw projecten

We bouwen een RTK basisstation-torennetwerk ter ondersteuning van precisielandbouwdiensten. Het netwerk maakt het mogelijk om landbouwmachines te bedienen en metingen te verrichten met een nauwkeurigheid van 0 - 4 cm. RTK Base stations sturen RTK-correctie via LoRa, waardoor zeer lange afstandstransmissies met een laag stroomverbruik en het internet mogelijk zijn.

Maak gebruik van onze kennis van mobiele app-ontwikkeling

Sinds 2011 ontwerpt ons team mobiele en cloud applicaties voor de landbouw, we werken door voortdurend te itereren, te testen en te luisteren naar de eisen van de eindgebruikers - boeren. We hebben een softwareplatform ontwikkeld, waarmee we snel mobiele apps kunnen maken met behulp van de volgende modulaire functionaliteit:

Registratie
Gebruikersbeheer
Het in kaart brengen van
Navigatie
Het volgen van
Scouting
Registratie
Rapportage
Sturen

We bouwen apps die CAN en ISOBUS-protocol ondersteunen

Wij bouwen mobiele applicaties die in staat zijn om informatie te verzamelen uit de voertuigen CAN-interface, duwen het in de cloud en zorgen voor telematica of analyse voor de klant. We ontwikkelen mobiele applicaties die gebruik maken van de communicatie tussen de trekker en het werktuig en die goedkope alternatieven zijn voor het gebruik van speciale ISOBUS-terminals. RTK GNSS-ontvangers - FieldBee zijn CAN en ISOBUS compatibel en zouden in uw projecten kunnen zitten.

Stel ons een vraag