Diensten

Ontwikkeling van hardware

Wij helpen onze klanten bij het beoordelen van de ideeën voor de sensoren of controllers van het ivd in de landbouw, bij het maken van het prototype voor de preproductie en bij het organiseren van de kleinschalige productie.

Ons team van elektrotechnici, industriële ontwerpers en firmware-ontwikkelaars is gevestigd in Kiev, Oekraïne - een populaire en winstgevende outsourcingbestemming. Ons netwerk van partners stelt ons in staat om ons team snel op te schalen.

We kunnen een toegewijd team inhuren dat onder uw beheer werkt om uw interne ontwikkeling te verbeteren of om projectwerk te verzorgen.

Onze interne managementprocessen zorgen ervoor dat uw product bij elke stap van het ontwikkelingsproces in veilige handen is.

Onze hardware teamleden hebben ervaring in een breed scala van microcontroller gebaseerde ontwerpen, evenals discrete logica, en gemengd signaal/analoog circuit ontwerp.

Het team heeft de volgende ervaring:

Hardware- en toepassingsadviezen
Haalbaarheidsanalyse
Ontwerp van de systeemarchitectuur
Kostenanalyse van het product
Systeemontwerp en -analyse
Analyse van de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en onderhoudbaarheid van het product

Softwareontwikkeling

Wij helpen onze klanten bij het ontwikkelen van mobiele en cloud applicaties voor de landbouw die de boeren leuk vinden en leveren digitale innovatie.

Wij begrijpen de landbouwindustrie en ons team is gevestigd op een goedkope locatie, dit vermindert de tijd en kosten van uw project. We kunnen een toegewijd team inhuren dat onder uw leiding werkt om uw interne ontwikkeling te verbeteren of het projectwerk te verzorgen.

Onze interne managementprocessen zorgen ervoor dat uw product bij elke stap van het ontwikkelingsproces in veilige handen is.

Onze experts die ervaren zijn in de allernieuwste automatisering, agile, DevOps, Mobile en Cloud Native software development benaderingen, helpen ons om de producten en diensten van een organisatie sneller en veiliger op de markt te brengen.

Het team heeft de volgende ervaring:

Software- en toepassingsadviezen;
Het ontwerp van de systeemarchitectuur;
Ontwerp van cloud en mobiele applicaties;
Lokalisatie;
Tests en ondersteuning.

Integratie

Weet hoe u uw apps, sensoren en controllers het beste kunt integreren met producten en diensten van derden:

Interesse? Stuur ons uw verzoek