AgJunction case study - eFarmer

Casestudy

AgJunction

Uitdaging

We ontdekten dat boeren handsfree stuuroplossingen nodig hebben, dus zijn we begonnen met het ontwikkelen van een eigen betaalbaar autostuur. We waren op zoek naar een partner om een ECU-controller te integreren met de autostuurcontroller.

Resultaat

Het AgJunction-team heeft ons geholpen bij het ontwikkelen en testen van een marktklaar product met een grote functionaliteit en een concurrerende prijsstelling en heeft ons team vooruitgeholpen. Onze automatische stuuroplossing kreeg positieve feedback van boeren over de hele wereld en hielp hen om een nieuw niveau van productiviteit te bereiken.

mdpi/opslagtijd kopieGemaakt met Sketch.

8 maanden van
ontwikkeling

mdpi/autostuur kopie 2Gemaakt met Sketch.

Autostuur met
Android-app

mdpi/radiokopieGemaakt met Sketch.

Draadloos en bekabeld
aansluiting

Achtergrond

Bij het zoeken naar een partner voor de ontwikkeling van een autostuurproduct vonden we AgJunction bedrijf dat oplossingen had voor androïde diensten en gespecialiseerd was in de ontwikkeling van een controller voor automatische besturing. Ze hadden ook alle benodigde hardware die cruciaal is voor het creëren van een wifi-interface in de FieldBee tractor navigatie-app.

Een ander voordeel was dat ze een rijke SDK voor integratie bieden en een bibliotheek die in de taal van C is geschreven. We besloten contact met hen op te nemen om hulp te vragen bij de integratie. Ze stemden er graag mee in om onze partners te worden omdat we dezelfde waarden en doelstellingen hebben om betaalbare precisie-oplossingen voor boeren te bieden.

AgJunction is een bedrijf dat autostuuroplossingen en begeleiding biedt voor precisielandbouwtoepassingen. Het is een van de toonaangevende bedrijven voor het leveren van geavanceerde technologische componenten voor de landbouw in de wereld. Ze zijn toegewijd aan het leveren van betaalbare hands-free landbouw aan kleine en grote bedrijven met de locatie in de VS, Scottsdale, Arizona.

Onze aanpak

AgJunction voorzag ons van een ECU-controller met de bibliotheek, broncode, gidsen en voorbeelden van hoe we deze kunnen ontwikkelen. Ze maakten een basisfunctionaliteit voor het androïde platform, androïde systeem, en basisbibliotheek die de Native development kit ondersteunde. Dit omvat basisfunctionaliteit die de controller kan in-/uitschakelen en een GPS-positie kan ontvangen van het automatische stuursysteem. Op basis van deze bibliotheek konden we de integratie met onze android applicatie starten.

De Android-bibliotheek was noodzakelijk voor de adoptie van onze software en de ontwikkeling van de Android-applicatie. Op dat moment hadden we niet genoeg middelen omdat ons team geen androïde-ontwikkelingservaring had om deze bibliotheek te adopteren. We hebben echter een specialist ingehuurd die ons hielp met het porten van deze bibliotheek naar androïde apparaten en zo zijn we begonnen met het ontwikkelen van de mobiele app.

Problemen die we tegenkwamen

  1. De grootste uitdaging voor ons was de wifi-verbinding. De specifieke hardwareconfiguratie werkte niet goed. De controller bleef zich losmaken van de applicatie. Door de signaalinstabiliteit hadden we constant onderbrekingen van de automatische stuursessies.
  2. De snelheid van de WiFi-connectie bracht bepaalde beperkingen met zich mee in ons ontwikkelingsproces. We ontdekten dat in bepaalde gevallen een draadloze verbinding problemen kan veroorzaken met de automatische stuurprecisie.
  3. De ECU-controller had alleen de access point mode. We konden hem niet via het internet aansluiten op een Android toestel en de automatische besturing via een mobiele applicatie-interface inschakelen.
  4. Vanwege het feit dat ondersteuning op locatie veel tijd kost en niet altijd mogelijk is, wilden we een interface maken voor ondersteuning op afstand van autobesturing via onze Android applicatie.

Onze oplossingen

  1. Om het probleem met de WiFi-connectiviteit op te lossen heeft AgJunction ons voorzien van de ondersteuning en updates van de firmware. Zo hebben we de wifi integratie gekalibreerd en de nodige interface in onze Android applicatie geïmplementeerd.
  2. In geval van problemen met de WiFi-connectie hebben we drivers en een interface voor bekabelde connectiviteit toegevoegd. Het gebruik van de internetkabel hielp om een goede verbindingssnelheid en signaalstabiliteit te bereiken voor gevallen waarin de radioverbinding niet goed werkt of onderbrekingen veroorzaakt voor andere draadloze apparaten.
  1. We vroegen AgJunction team om ons te helpen met de ECU-controllermodus. Ze hielpen ons door het ontwikkelen van een client mode van WiFi waar het zal worden aangesloten op het androïde apparaat via het internet en in staat zijn om automatische besturing te starten.
  2. Als de ECU-controller en het Android-apparaat zijn aangesloten op de router die de wifi-verbinding ontvangt, is de interactie stabiel. Dit maakt het mogelijk om de ECU controller en de Android applicatie op afstand te ondersteunen.

Resultaten en conclusies

De volledige ontwikkeling duurde ongeveer acht maanden. Twee maanden voor de native development kit en nog eens zes maanden voor de ontwikkeling van onze androïde applicatie. Het testen in het veld duurde ook 4-6 maanden. We verzamelden feedback uit de velden en pasten deze toe op onze producten.

Nauwgezette communicatie en professioneel ontwikkelingswerk van AgJunction team en onze ontwikkelaars hielpen om alle problemen op te lossen, het product te testen en te verbeteren om aan de eisen van elke boer te voldoen en de installatie en interactie met ons product zo eenvoudig en intuïtief mogelijk te maken.

TE WETEN KOMEN HOE WE DIT SOORT OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN LATEN WERKEN

Wederzijds voordelige partnerschappen voor bedrijven die dezelfde waarden en doelstellingen delen, kunnen uiterst productief zijn. Het vooruitduwen van de technologie en het versnellen van de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten om de boeren te helpen een maximale productiviteit te bereiken met minder tijd en moeite, drijft ons dagelijks werk. Als dit ook uw gedachten zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om samen betere producten te bouwen.

Wanneer een bedrijf een product heeft dat zij wil integreren met verschillende platforms, apparaten of software voor de werking in het veld, kunnen wij behulpzaam zijn en ontwikkelingsdiensten, testen, ondersteuningsoplossingen en een architectuur bieden die speciaal voor landbouwers is ontworpen.

Laten we praten!

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen bij de integratie van precisielandbouw met uw producten en diensten. Word een technologie gedreven bedrijf en blijf de concurrentie voor.